Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
krasko28
|
Пуснато на: Сря Дек 04, 2013 5:44 pm Заглавие: годишни отчети |
|
|
здравейте, във връзка с годишно приключване /въпреки че още е рано/ освен оборотна ведомост, програмата няма никакви други отчети /баланс, ОПР, Отчет за паричния поток, Отчет за собствения капитал,годишна данъчна декларация, годишна ДДС декларация/. Предвижда ли се в близко бъдеще или продължаваме ръчно да ги правим? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wqw Владимир Висулчев

|
Пуснато на: Сря Дек 04, 2013 6:24 pm Заглавие: |
|
|
Здравейте,
Можете да ни помогнете за реализацията на ГФО като станете бета тестер на функционалността )
Пишете на ЛС ако Ви интересува.
cheers,
</wqw> _________________
- Чат каналът изисква Регистрация
Документация на Dreem - Как да стартираме
ERP, лесно е! - Блог за Dreem
Trello - По какво работим |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ross Росен Илиев

|
Пуснато на: Пет Дек 06, 2013 11:46 am Заглавие: |
|
|
Моето мнение е НЕ
Всеки съставител на отчет (счетоводител) си има собствено мнение.
Прилагат се национални/международни стандарти, съответно различни отчети. Всяка фирма си има индивидуален сметкоплан, съответно съм виждал какви ле не счетоводни записвания. автоматичното генериране на отчетите ще бъде свързано с доста настройки, потребителите няма да могат да се справят. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
harivasilev
Регистриран на: 14 Мар 2013 Мнения: 5 Местожителство: Някъде из България..
|
Пуснато на: Съб Дек 07, 2013 11:35 am Заглавие: От мен - 1 мнение ЗА отчетите. |
|
|
Аз лично предпочитам да има отчети и да мога да си ги настройвам като включвам съответните салда, обороти и кореспонденции и суми по сметките. В 21 век сме все пак и е малко тъпичко отчетите да ги смятаме с елка. Който не може да се справи с настройката на отчетите си - това си е негов проблем и ще плати на някой който може. Поне отчетите по НСФОМСП трябва да има, тъй като повечето фирми прилагат тези стандарти. _________________ Аз съм пътят, истината и животът. Слушайте ме и няма да сбъркате. В противен случай ще плащате..  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|