|
 |
Unicontsoft
Дискусионни форуми
|
 |
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
no_one
|
Пуснато на: Вто Фев 05, 2013 12:02 am Заглавие: [Решен] ТРЗ-Данък общ доход |
|
|
Здравейте,
поздравления за програмата Ви, работя с безплатната версия вече 2г и съм много доволна. Отскоро пробвам и ТРЗ модула, но срещам трудности и ще съм благодарна, ако получа помощ.
Въвела съм служител, направила съм всички необходими настройки по номенклатурите, във ведомостта излизат осигуровките, включително и болничния ми е отразен. Единственият проблем е, че не ми изчислява ДОД. В колоната сума за облагане с ДОД ми излиза вярната сума, но в следващата колона: вноска сума за ДОД е нула.
Вероятно е нещо елементарно, но така и не знам къде греша. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
acc Стефан Янков

|
Пуснато на: Вто Фев 05, 2013 12:06 pm Заглавие: |
|
|
Здравейте!
В Референтни номенклатури/ДОД трябва да въведете колко е данъка за съответната година. Опитайте. Ако не се получи, ще търсим проблема. Успех! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
no_one
|
Пуснато на: Вто Фев 05, 2013 1:23 pm Заглавие: |
|
|
Да, бях въвела 10% за 2013 в реф.номенклатури, ДОД. Изтрих го, написах отново процента, рефрешнах и РПВ, стана! Не знам дали е заради това, но вече смята ДОД! Благодаря! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети Можете да качвате файлове Можете да сваляте файлове
|
|
|
|