Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
dimitrova Гост
|
Пуснато на: Пет Авг 24, 2007 3:47 pm Заглавие: КАК СЕ ИЗТРИВА СТАТИЯ? |
|
|
Искам да попитам как да изтрия статия, тък като имам няколко поправки и се оказа че трябва да изтрия няколко статии. Работя с последната версия от м.08 2007. Вече съм дала дадените статии в режим Edit, за да не се отразяват в дневника на дадените сметки. В по предни версии можеше да се изтриват статии и съм го правила, но в тази последна версия явно не е така.Дано да греша, но все пак ви моля да ми помогнете. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wqw Владимир Висулчев

|
Пуснато на: Пет Авг 24, 2007 6:11 pm Заглавие: |
|
|
Не е променяна функционалността в счетоводни документи. Най-лесно е да използвате лентата с инструменти за навигация на статиите.
Последният бутон е инструмент за изтриване на статия.
cheers,
</wqw> |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dimitrova Гост
|
Пуснато на: Пет Авг 24, 2007 10:53 pm Заглавие: |
|
|
Благодаря за бързия отговор, но не е точно това, което ми трябва. Може би не уточних, но става дума за статия, като запис, т.е трябва ми да изтрия операция. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wqw Владимир Висулчев

|
Пуснато на: Съб Авг 25, 2007 2:27 pm Заглавие: |
|
|
Най-лесно е да промените състоянието на документа на Унищожен. Това става с бутона вдясно от Приключен. Така документът не участва в справки и не може да бъде редактиран.
Също, само унищожените документи могат да бъдат изтривани. Това става от меню Файл->Изтриване документ (Ctrl+Shift+X) или от списъка с документи контекстно меню->Изтрий (Del), като по този начин данните се изтриват физически от базата и не могат да бъдат възстановени.
cheers,
</wqw> |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dimitrova Гост
|
Пуснато на: Вто Авг 28, 2007 1:11 pm Заглавие: |
|
|
Това е, което ми трябваше.Много благодаря за помощта.  |