Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
icku86
|
Пуснато на: Пет Дек 02, 2011 6:39 pm Заглавие: Търговска система триене на документи |
|
|
Здравейте,
Да вземе да направите една версия на програмата, която позволява триене на документите в търговската система, защото е супер дразнещо и объркващо някакви изтрити документчета да ти се пречкат. Особено дразнещо е когато се работи със свързани документи.
Четох една друга тема. Мениджърите искали да правят одит. Дрън, дрън? Кой е тоя мениджър, който ще хване да прави одит на търговската система и ще почне да учи как работи програмата. Аз 4 месеца си блъскам главата с нея и още не мога да разбера кое как работи, той мениджъра ми щял да се хване той
Плюс това като разработвате безплатна програма първото нещо, което трябва да Ви дойде на ум е, че ще се използва най-вече от хора, които не могат да си позволят платена. Което означава малък бизнес - най-вече едноличен. Което пък означава, че мениджърът ще е този, които въвежда информацията.
Или най-простото решение. Направете един мениджърски код и с него да е разрешеното триенето. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wqw Владимир Висулчев

|
Пуснато на: Пет Дек 02, 2011 10:50 pm Заглавие: |
|
|
Здравейте,
Вкарайте документа в редакция и променете датата на 1.1.1900 за да не Ви се пречка. Изтрийте всичко от връзки с документи и излезте със Запис и изход без да го унищожавате дори. Всъщност за системата дали документ е в редакция или унищожен няма голяма разлика. Само приключените документи участват в справките.
По-принцип ако Ви кажа как да изтриете физически документи от търговската система, после ще трябва да Ви застрелям )
cheers,
</007> _________________
- Чат каналът изисква Регистрация
Документация на Dreem - Как да стартираме
ERP, лесно е! - Блог за Dreem
Trello - По какво работим |
|
Върнете се в началото |
|
 |
icku86
|
Пуснато на: Пон Дек 05, 2011 12:15 am Заглавие: |
|
|
Е как да изтрия всичко от връзки с документи като на някои ми дава Невъзможно изтриването на такъв тип документи |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wqw Владимир Висулчев

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|