Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
ethelga
|
Пуснато на: Нед Юни 17, 2007 8:47 am Заглавие: Не мога да стартирам програмата |
|
|
Иска ми user name i password, незнам откъде да гивзема а каквото и да натисна ми дава грешна парола. Помогнете pls че вече втора такава програма ми дава все същото |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wqw Владимир Висулчев

|
Пуснато на: Нед Юни 17, 2007 1:26 pm Заглавие: |
|
|
Пробвайте с потребител Dreem с празна парола. При първо влизане с потребител Dreem системата ще ви попита за нова парола на този потребител -- най-лесно е ако оставите паролата празна. От тук нататък този потребител и парола ще се запомнят и няма да е нужно да ги въвеждате при всяко стартиране.
cheers,
</wqw> |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nikolova
|
Пуснато на: Чет Юли 05, 2007 2:48 pm Заглавие: |
|
|
Опитах,тъй като го прочетах някъде из форума,но не стана.Дори рестартирах и отново нищо. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
titotri
|
Пуснато на: Съб Яну 12, 2008 10:36 am Заглавие: |
|
|
Моля помогнете .... илязох от програмата от файл ... мисля.. валидиране на нов потребител ... сега при опит да стартирам програмата ми иска име и парола... отначало от както я инсталирах ... я ползвам така както съветвате, без да задавам парола при първоначално влизане . Не съм създавал други потребители и пароли ... сега не мога да се върна в програмата ... иска ми име и парола ... не ме допуска с Dreem без парола (както при първоначалното стартиране ). Моля Ви помогнете ми. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pgbr Петър Братов

|
Пуснато на: Пон Яну 14, 2008 3:21 pm Заглавие: |
|
|
Оставете тук вашият мейл или пишете на pgbr (при) unicontsoft (точка) com и ще ви изпратим програмче с което да ресетнете паролата на потребителя dreem
\\PGBR |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|