|
 |
Unicontsoft
Дискусионни форуми
|
 |
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
CHefo
|
Пуснато на: Вто Юли 12, 2011 12:19 pm Заглавие: Парграфи ТРЗ |
|
|
Здравейте,
тъй като ми се наложи да въведа служител по ДУК, ми се наложи да използвам параграфите за ЗО. При генерирането ми показва параграф 560401, но както пише в сайта на НАП той е за Вноски от самоосигуряващи се лица при годишно изравняване /облагане/ на доходите за предходна година /вноските се превеждат по ЕГН/. . Не трябва ли кода за ДУК да е 560101 - Вноски от осигурители и осигурени лица, без самоосигуряващите се и неосигурени на друго основание лица. Все пак осигуряването по ДУК не е самоосигуряване, а върху доходите получени от ДУК.
Благодаря за отговора предварително |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wqw Владимир Висулчев

|
Пуснато на: Вто Юли 12, 2011 2:50 pm Заглавие: |
|
|
Здравейте,
В следващата реализация ще променим вид плащане на 560101 за ЗО - ДУК / 560406 / ЗО дог. за у-ние и контрол и гр. договори осигурен и ЗО - ДУК / 560407 / ЗО дог. за у-ние и контрол и гр. договори осигурител от 1.1.2010.
Ако искате в момента можете на ръка да промените вида плащане в Референтни номенклатури | ТРЗ | Процент на осигуровки. Групирайте по колона От дата и сортирайте по колона Вид плащане за да се падат най-отдолу.
cheers,
</wqw> _________________
- Чат каналът изисква Регистрация
Документация на Dreem - Как да стартираме
ERP, лесно е! - Блог за Dreem
Trello - По какво работим |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети Можете да качвате файлове Можете да сваляте файлове
|
|
|
|