Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
adonchev
|
Пуснато на: Сря Яну 12, 2011 8:43 pm Заглавие: ТРЗ-ИЗТРИВАНЕ НА РЕД В - МИНИМАЛЕН ОСИГУРИТЕЛЕН ПРАГ |
|
|
Здравейте,
в референтни номенклатури - ТРЗ - Минимален осигурителен праг създадох грешен ред.
Ако е възможно бихте ли ми казали как да го премахна този ред.
Благодаря.
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
toni Гост
|
Пуснато на: Чет Яну 13, 2011 1:10 pm Заглавие: |
|
|
Здравейте,
Дава ли ви съобщение за грешка и какво е то?
Поздрави,
Антония
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
adonchev
|
Пуснато на: Чет Яну 13, 2011 1:53 pm Заглавие: |
|
|
Здравейте Антония,
изпращам Ви прикачен файл, но бих искал да добавя, че бутона (гумичката за изтриване) не е активен когато маркирам целия ред за да го премахна. Активен е когато премахвам съдържанието на отделна клетка. Но въпреки, че всички клетки са изтрити(без съдържание) отново не ми позволява да премахна реда.
Искренно се надявам да не съм досадил с въпросите си и проблемите, които възникват при работата ми с програмата.
Благодаря!
Описание: |
|
Размер: |
178 KB |
Преглеждания: |
10697 път(и) |

|
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
wqw Владимир Висулчев

|
Пуснато на: Чет Яну 13, 2011 3:19 pm Заглавие: |
|
|
Здравейте,
Това е проблем в референтни номенклатури, който ще отстраним в следващата реализация. В момента можете да ползвате клавиш Del от клавиатурата, за да изтривате редове на списъци.
Изберете ред, който искате да изтриете и със стрелка наляво излезте от текущата клетка, така че да се скрие мигащата черта за редакция. Натиснете Del от клавиатурата за да изтриете реда.
Друг вариант е да изберете няколко реда -- с мишката или със shift + стрелка нагоре/надолу и пак използвате Del за да ги изтриете.
cheers,
</wqw>
Trello - По какво работим |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|