Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
gocheto01
|
Пуснато на: Сря Апр 07, 2010 4:34 pm Заглавие: Печат на фактури |
|
|
Здравейте,
Въпросът ми е следният: При печат на фактури, за които съм задал форма с код на стоката, има ли възможност за автоматично задаване на широчината на колоната код, защото в момента при по-дълги кодове на стоките, а кратки наименования се губи реално един ред. Питам защото разпечатвам фактури на лист формат А5 /пейзаж/ и някой път вместо да събера всичките стоки на листа, трябва да разпечатвам фактурите на А4, който пък остава празен в по-голямата си част. Не че е някакъв проблем, но си мисля че решението му ще сложи още една звездичка към екстрите на програмата. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wqw Владимир Висулчев

|
Пуснато на: Сря Апр 07, 2010 4:41 pm Заглавие: |
|
|
Кой шаблон ползвате? Ще видим дали можем да го добавим като настройка в следващата реализация.
cheers,
</wqw> _________________
- Чат каналът изисква Регистрация
Документация на Dreem - Как да стартираме
ERP, лесно е! - Блог за Dreem
Trello - По какво работим |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gocheto01
|
Пуснато на: Сря Апр 07, 2010 5:10 pm Заглавие: |
|
|
SG11 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gocheto01
|
Пуснато на: Пет Апр 09, 2010 2:50 pm Заглавие: |
|
|
Имам още един въпрос относно печата на фактури. При мен на реда Основания за прилагане не се отпечатва Облагаеми доставки със ставка 20% защо? Работя с последната версия на програмата. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wqw Владимир Висулчев

|
Пуснато на: Пет Апр 09, 2010 3:01 pm Заглавие: |
|
|
Нарочно при нормална ставка от 20% сме решили да оставим реквизит основание празен, както обикновено се постъпва при попълване на фактури на ръка.
Ако желаете да се отпечатва нещо, влезте в Референтни номенклатури->Счетоводство->Основания за прилагане и на реда на 2-11 Облагаеми доставки със ставка 20% в колона Наименование при печат можете да изкопирате съдържанието на колона Основание за прилагане или да напишете друг текст, който да се отпечатва по документите.
cheers,
</wqw> _________________
- Чат каналът изисква Регистрация
Документация на Dreem - Как да стартираме
ERP, лесно е! - Блог за Dreem
Trello - По какво работим |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wqw Владимир Висулчев

|